З 13 на 14 січня мешканці України відзначатимуть ще одне новорічне свято - “Щедрий вечір”. Традиційно у цей день по домівках ходять дівчата, та виконують святкові пісні - щедрівки. Вони бажають господарям оселі миру, щастя, добробуту та здоров`я.

Символічно до свята у Херсоні на території торгово-розважального центру “Fabrika” відкриють благодійну виставку під назвою “Художниця, яка малює сни”. В експозиції представлять 12 полотен місцевої майстрині та художниці Світлани Юр`євої.

Експозиція "Художниця, яка малює сни" несе спокій та позитив, орієнтована на відвідування мистецького заходу цілими родинами.

Усі картини об'єднані спільною тематикою - сонний гороскоп. Тому кожен відвідувач зможе співставити риси власного знаку зодіака та бачення художниці щодо сну, притаманному саме йому.

“Я малюю сни, щоб розкрити головну суть людського життя - жити в гармонії з собою та світом, що оточує”,- розповіла Світлана Юр`єва.

Допоможемо дітям разом

Вхід на виставку буде абсолютно безкоштовний. Проте кожен присутній зможе придбати на виставці тематичний календар, який гарно виглядатиме в інтер`єрі та нагадуватиме про творчий захід.

Так як виставка благодійна, кошти отримані за тематичні календарі будуть збирати на добру справу - дарунки для дітей з інтернатних закладів Херсонської області.

Приходьте завтра о 19:00 на виставку “Художниця, яка малює сни” та станьте частиною доброї справи.

Тэги:

Афиша
Дети
Культура
Херсон
Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів