Кращі викладачі Херсона отримали запрошення на Всеукраїнський семінар

Автор: Дарья Мельник 05 Мар. 2019 17:51

6 березня 2019 року в м. Києві відбудеться семінар Fake Lesson для керівників закладів загальної та середньої освіти. Захід відбудеться за участю кращих українських фахівців та Прем'єр-міністр України.

Його метою є вивчення інформації про реальний стан справ у шкільній освіті, обміну думками та напрацювання необхідних рішень щодо реформування такої важливої галузі освіти. Семiнар стане першим етапом нацiональной кампанiї FAKE LESSON, яка проходить за пiдтримки Фонду WESTERN NIS ENTERPRISE FUND, Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв Украiни, Мiнiстерства освiти i науки та Української академiї лiдерства.

Запрошення на науковий захід отримали директори ТОП-100 шкiл України, учні яких демонструють високi показники за рейтингами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) та результатами Всеукраїнских учнiвських олiмпiад i турнiрiв протягом останнiх рокiв.

Херсонщину на семінарі гідно представлятимуть директори НВО ХАБАД з поглибленим вивченням івриту та англійської мов – Iгор Iллiч Левiн, Академiчного лiцея iменi Мишукова – Галина Володимирiвна Бiбiк та спеціалізованої школи №30 – Оксана Вiкторiвна Барнаш. Вони отримали запрошення вiд заступника Міністра освіти і науки Павла Хобзея.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів