Информация об ужасном состоянии дороги Привольное – Велетневка «дестабілізує ситуацію» - РГА

Автор: Виталий Яшков 22 Февр. 2018 17:56

Родительский комитет Привольненской школы обратился с письмом к главе Генической РГА с просьбой отремонтировать дорогу до с. Велетневка, по которой везут детей в школу.

Как сообщает «Новый визит», ее состояние ужасное. Публикация вызвала бурную реакцию у чиновников.

«Недостовірна, неповна або упереджена інформація, яка періодично розміщується на сторінках в соціальних мережах друкованих засобів масової інформації, стосовно утримання доріг, відрізняється від реальних фактів та дестабілізує ситуацію в нашому суспільстві, що призводить до соціальної напруги серед населення Генічеського району», - вышло на сайте РГА обращение к представителям СМИ.

Как утверждают в РГА, дорога Привольное - Велетневка находится на балансе Привольненского сельсовета. 

Местные жители не помнят, когда ее вообще грейдировали, даже при  «благоприятных погодных условиях».

А далее журналистов просят «у разі отримання будь-якої інформації щодо негативної роботу відділів або структурних підрозділів Генічеської районної державної адміністрації, перевіряти достовірність фактів перед публікацією їх на сторінках видань».

«Звертаємо Вашу увагу на те, що лише одна негативна думка, однієї необізнаної людини, або свідомого провокатора може неминуче призвести до виникнення негативних факторів у нашому прикордонному районі», - говорится в обращении это и не только.

Подробней читайте здесь.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів