У Лазурному відкрили легкоатлетичну частину спортивного палацу

Автор: Антон КОСТЮК 03 Ноября 2018 14:53

Сьогодні у смт Лазурне Скадовського району проходить справжнє спортивне дійство для молоді. Адже у центрі олімпійських видів спорту «Прибережний» відкрили легкоатлетичну частину спортивного палацу. Також, у рамках заходу проходить відкритий чемпіонат АР Крим та м. Севастополь з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів та юнаків.

Це будівництво стало можливим завдяки фінансуванню зі сторони бізнесу, а не державного бюджету. Досить символічно, що смт Лазурне знаходиться на відстані 50 км від території тимчасово окупованої АР Крим. Тож тепер спортсменам родом з Криму буде де тренуватися, аби надалі прославляти Україну на Світовій арені.

Захід урочисто розпочався із дитячого хореографічного номера. Кульмінацією якого стало викладення великими літерами слова «Крим» на фоні блакитно-жовтого прапора.

«Сьогоднішній захід досить особливий, оскільки сьогодні ми даємо зрозуміти всім кримським спортсменам, що вони можуть розвиватися та тренуватися в Україні», - зазначив президент Федерації легкої атлетики АР Крим Андрій Ревуцький.

Також він вручив пам'ятні годинники кримським спортсменам, які захищають честь України на Міжнародній спортивній арені.

Урочисте відкриття заходу завершилося першим пам'ятним забігом. Далі спортсменів чекають змагання у різноманітних спортивних дисциплінах.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів