Херсонські каратисти поповнили скарбницю медалей

Автор: Дарья Мельник 28 Ноября 2019 11:00

Херсонські спортсмени продовжують прославляти рідне місто та область на Міжнародній арені. Так, 23-24 листопада 2019 року у місті Дембіца (Польща) пройшов Відкритий Кубок Європи з Кіокушин карате всесвітньої організації WKB.

Продемонструвати свої здібності та поборотися за перемогу до Польщі з`їхалися 627 спортсменів з 21 країни світу, серед яких опинилася й збірна України.

У складі збірної були і одинадцять  вихованців Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки номер 5 під керівництвом тренера-викладача вищої категорії Сергія Дерія. Вони також продемонстрували високий рівень підготовки та спільними зусиллями здобули вісім нагород.

Золото дісталося – Анатолію Вершині та Юлії Дерій (у розділі ката, куміте). Срібними медалями були нагороджені Андрій Крайнюк (у розділі куміте, категорія з 18 до 22-х років), Павло Меленовський (у розділі ката) та Микита Фалько. Бронза - Дар'я Нараєвська та Дар'я Пуга.

Варто зазначити, що попри конкуренцію українській збірній вдалося показати найкращий результат на змаганнях, завоювавши 63 нагороди.

Вітаємо переможців та призерів змагань! Молодці! Так тримати!

Читайте також: Спорт как жизнь: херсонский боец рассказал о своих взлетах и падениях

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів