В Одесі оригінально подякували жінкам-донорам (фото)

В Одесі оригінально подякували жінкам-донорам (фото)

Автор: Ганна Власенко 21 Янв. 2024 08:45

В Одесі відзначили жінок-донорів крові. Їм не тільки вручили подарунки та подяки, а й зробили професійний макіяж та провели фотосесію.

Як повідомляє Одеська міськрада, для забезпечення поточних потреб у донорській крові медичних закладів міста було створено проєкт «Донор Одеса». З початку війни завдяки роботі проєкту  проведено понад 7000 донацій крові.

«Щоб виразити вдячність постійним донорам крові, цього тижня була проведена акція для жінок-донорів — їм провели професійний макіяж, візаж, фотозйомку, вручили футболки від проєкту, подарунки, а ще смаколики, які для учасниць підготували депутатка Одеської міськради Марина Лозовенко та кафе «Космос»», - йдеться у повідомленні міськради.

Зазначається, що за час роботи проєкт «Донор Одеса» розширив свою місію і наразі не лише забезпечує ефективну координацію наявних донорів крові, а й проводить значну просвітницьку роботу для залучення нових донорів. За підтримки Фонду «Об’єднання» та за кошти Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) реалізується проєкт з промоції донорства крові серед молоді.

Завдяки реалізації проєкту були забезпечені поточні запити медзакладів у донорській крові, а це врятовані життя. Крім того, збільшилася кількість реєстрацій бажаючих здати кров і відсоток донорів віком до 25-30 років.

Раніше «Гривна» повідомляла, що міський департамент охорони здоров'я разом з медзакладами Одеси провели велику акцію - "Здай кров — врятуй життя", під час якої кров для порятунку життя здавали медпрацівники.

Усі фото: Одеська міськрада

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів