Як каховчани День Незалежності відзначатимуть

Автор: Дарья Мельник 13 Августа 2019 13:50

24 серпня українці відзначатимуть 28-му річницю Дня Незалежності. Традиційно у цей день по всіх регіонах країни відбудеться ряд заходів. Херсонщина – не виключення, тому вже активно готується до святкування.

Так, своє святкування мешканці Каховки розпочнуть з параду вишиванок, на який зберуться усі бажаючі: від малого до великого, аби поздоровити рідну Батьківщину. Аби стати учасником, вам потрібно одягнути сорочку, сукню або спідницю з українським орнаментом. Далі на присутніх очікує конкурс вуличної їжі під назвою «Eda Fest», де ви зможете не лише скоштувати смачні страви, а й виграти призи.

Родзинкою вечора стануть виступи двох українських гуртів: «Город Неспящих» та «Green grey». Саме ці хлопці запалюватимуть на головній площі міста та подарують драйву на весь тиждень.

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», херсонці планують встановити черговий рекорд України. Так, у центрі міста, на площі Свободи, містяни зберуться, аби скласти найдовший прапор України. Особливість цього рекорду полягає у тому, що об'єднуватимуть ті українські прапори, на яких зображені автографи наших бійців з зони бойових дій.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів