У Чаплинській ОТГ військовослужбовців нагороджено відзнакою Президента

Автор: Виталий Яшков 05 Мар. 2019 09:35

На початку березня у Чаплинці відбувся захід, присвячений відзначенню військовослужбовців  громади за участь у антитерористичній операції.

Як повідомили у Чаплинській ОТГ, захід був підготовлений відділом культури Чаплинської селищної ради, працівниками  комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та комунальної установи «Центр соціальних послуг».

Голова Чаплинської селищної ради Олексій Фаустов привітав усіх присутніх, висловив слова вдячності та слова побажання учасникам бойових дій.

Також на заході були присутні гості: військовий комісар Чаплинського військового комісаріату майор Куць Г.Ю. та голова Чаплинської районної державної адміністрації Бурейко О.А. Вони нагородили 58 військовослужбовців громади відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Окрім нагород усі військові отримали обереги, виготовлені учнями місцевих загальноосвітніх шкіл. А після офіційної частини нагороджених привітали святковим концертом.

Після завершення урочистостей Олексій Фаустов обговорив важливі питання з військовослужбовцями та учасниками АТО за «круглим столом».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів