Поліцейський з Горностаївки став переможцем чемпіонату світу

Автор: Виталий Яшков 08 Ноября 2018 19:58

Микола Кітченко, працівник Горностаївського відділення поліції, та двоє його вихованців з поліцейського спортклубу «КІТ» брали участь у Чемпіонаті світу ICO, що проходив в італійському Римі, у складі збірної України. З понад 1450 спортсменів з 25 країн-учасників херсонці зайняли весь п’єдестал пошани, посіли перші, другі і треті місця у різних дисциплінах! А у загальному заліку наша збірна команда виборола третє місце.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, Микола та двоє його учнів змагалися у греплінгу, ушу саньда та ММА. У категорії змішані бойові мистецтва Микола посів I місце, у греплінгу та ушу саньда став другим. А вихованці поліцейського спортклубу Станіслав Зимов та Вікторія Любашевська, яких тренує Микола Кітченко, вибороли перемоги у всіх трьох дисциплінах.    

Микола Кітченко працює старшим інспектором-черговим сектору реагування патрульної поліції Горностаївського відділення поліції.  Він - володар «чорного поясу» з контактного карате, інструктор вищої категорії, багаторазовий чемпіон Європи і світу зі змішаних єдиноборств. У вільний від служби час тричі на тиждень старший лейтенант поліції тренує дітей у поліцейському спортклубі «КІТ», який сам же Микола заснував 4 роки тому.

Він не просто навчає дітей карате та прийомам самооборони, а намагається виховати в них почуття відповідальності за себе, близьких, навіть слідкує за успіхами вихованців у школі. У спортклубі займаються 30 дітей з усього Горностаївського району, це хлопці і дівчата віком від 6 до 18 років. Майже всі вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатах, завойовують кубки і медалі найвищого ґатунку.

 

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів