На таврійському футбольному полі зійшлися ветерани спорту

Автор: Дарья Мельник 25 Сентября 2019 07:45

Днями у Таврійську на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Славутич» відбувся ХVI відкритий турнір ветеранів спорту. Продемонструвати свої вміння та позмагатися за перемогу з'їхалися команди з таких міст, як: Каховка, Нова Каховка, Херсон, а також долучилися й місцеві. 

Традиційно змагання проходили по таким видам спорту: мініфутбол та мінігольфІгровий час з мініфутбол тривав два тайми по 10 хвилин з відпочинком між таймами 5 хв. Змагання проводились по круговій системі.

За підсумками змагань І місце зайняла команда «Енергія» з Нової Каховки, на другому місці – команда «Локомотив» з Таврійська. Третє місце посіли футболісти з Каховки, на ІV місці – клуб «Кіпаріс» із ХерсонаЗа результатами змагань з мінігольфу перше місце зайняла команда з Каховки, друге місце – команда з Таврійська. На третьому місці – команда з Херсона.

За перше місце команди-переможці були нагороджені дипломами, за друге та третє місця – грамотами. Футбольна команда «Енергія» з Нової Каховки була нагороджена перехідним Кубком. У загальному підсумку змагань перше місце зайняла Таврійська команда «Локоматив» та отримала Диплом від Херсонського обласного відділення НОК, друге місце – команда з Каховки, третє місце – команда ветеранів Новокаховської «Енергії», які також отримали Дипломи Херсонського обласного відділення НОК.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів