Херсонський «Кристал» зміцнив лідерство після перемоги в Миколаєві

Автор: Анатолий АНДРЕЕВ 02 Сентября 2019 10:40

31 серпня в Миколаєві у рамках шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи Б херсонський  муніципальний ФК «Кристал» з розгромним рахунком 7:1 переміг команду МФК «Миколаїв-2» (на фото). Ця перемога ще більше зміцнила лідерство херсонців у турнірній таблиці. 

Наступну гру сьомого туру «Кристал» проведе на домашньому стадіоні з командою «ВПК - Агро» із Магдалинівки Дніпропетровської області. Матч відбудеться 4 вересня, початок о 17:00. 

Новокаховська «Енергія», яка знаходиться на другому місці у турнірній таблиці, гру шостого туру проводила в Одесі з командою «Реал-Фарма» і закінчила її нульовою нічиєю.

ВІДБУВСЯ ТУРНІР ЮНАЦЬКИХ КОМАНД З ФУТБОЛУ 

На Херсонщині пройшов п'ятий Всеукраїнський турнір з юнацького футболу «Крим - це Україна». У ньому брали участь команди з Одеси, Маріуполя, Херсона, Києва та Миколаєва. Змагання пройшли на футбольних полях Херсона і села Чулаківка Голопристанського району. 

Матч за третє місце та фінал турніру відбувся на стадіоні «Кристал» у Херсоні. Переможцем стала команда ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса), на другому місці - ВУФК «Торпедо» (Миколаїв), на третьому -  КДЮСШ «Чемпіон» (Київ). Херсонська команда КДЮСШ «Освіта» зайняла 5-е місце. У рамках турніру відбулися майстер-класи для юних футболістів наймолодших вікових груп.

 

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів