Вбивство у центрі Херсона: поліція затримала підозрюваного

Автор: Аркадій Ліснічук 17 Сентября 2019 11:03

У самому центрі Херсона у сквері, який розташований поблизу проспекту Ушакова, між двома чоловіками сталася бійка. Внаслідок якої один із них отримав травми несумісні із життям. Під час огляду у вбитого були виявлені численні ушкодження голови та переломи ребер.  Про це повідомляє прес-служба ГУ поліції у Херсонській області.

«Під час спілкування з персоналом розважального закладу, неподалік якого виявили тіло, та переглянувши записи з камер відеоспостереження кафе, поліцейські визначили коло осіб, з якими того вечора контактував потерпілий. Серед учасників компанії оперативники впізнали раніше судимого, якого вони неодноразово затримували за грабежі. Працівники кафе повідомили, що саме цей чоловік поводився неадекватно і агресивно, чіплявся до інших відвідувачів. Оперативники знали, що після звільнення він не повернувся додому у Миколаївську область, а мешкав у недобудові в центрі Херсона. Саме там поліцейські і виявили громадянина, на його одязі були сліди крові. Також у нього виявили телефон і браслет загиблого», - говорить начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун.

Зі слів підозрюваного, конфлікт між ним та потерпілим виник ще в кафе, а з’ясовувати стосунки вони вийшли у сквер. Там він побив чоловіка, після чого забрав у нього особисті речі.

Наразі чоловік затриманий йому інкримінують скоєння злочину за ч.2 ст.121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Також поліція працює над встановленням особи загиблого і всіх можливих свідків події. Слідчі дії тривають.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів