"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди на Херсонщину

Автор: Дарья Мельник 03 Октября 2019 17:45

Як повідомляв сайт «Гривна», вчора на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Чонгар» відбулася робоча нарада за участі голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєвим, Міністра інфраструктури України Владислава Криклія та керівника АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова.

Під час наради обговорили важливі питання, які безпосередньо стосуються облаштування КПВВ, ремонтних робіт та офіційного відкриття тимчасових споруд.

Окрім своєчасної здачі об'єктів, під час наради порушили питання стосовно легального перевезення людей до кожного КПВВ. За словами Юрія Гусєва, планується побудувати автовокзал, який здійснюватиме законні перевезення до контрольних пунктів.

Та на цьому приємності не закінчилися. Керівник акціонерного товариства «Укрзалізниця» Євген Кравцов додав, що наразі активно обговорюється питання щодо збільшення кількості потягів у напрямку Херсона.

«За дорученням Міністерства ми плануємо до кінця року запустити ще один інтерсіті з Києва до Херсона. Даний маршрут користується попитом серед пасажирів і білети завжди потрібно придбати заздалегідь. Тому цей напрямок обов'язково буде забезпечений новим потягом»,- прокоментував Кравцов.

Що стосується напрямку до Новоолексіївки, то питання про додатковий рейс буде розглядатися на наступний літній сезон, під час пікових перевезень.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів