У Херсоні звільнилася головна лікарка однієї із міських поліклінік (оновлено)

Автор: Аркадій Ліснічук 29 Августа 2019 13:25

З посади головного лікаря Херсонської міської дитячої стоматологічної поліклініки звільнилася Наталя Номеровська. Відповідну декларацію вона розмістила на порталі НАЗК.

У її декларації йдеться, що вона володіє квартирою у Херсоні. Загальна площа якої становить 65 метрів квадратних. Також вона має автомобіль Mitsubishi Lancer, який Номеровська придбала у 2008 році за понад 151 тис. грн.

За звітний період (із 1 січня по 29 серпня 2019 року) лікарка заробила на посаді головного лікаря майже 180 тис. грн. Також вона отримувала заробітну платню за сумісництвом – 17,2 тис. грн та пенсію – 56,7 тис. грн. Найбільша стаття доходів Номеровської – дохід від відчуження чужого майна, який приніс їй 1 млн грн. Готівкою екс-головна лікарка зберігає 9 тис. доларів та 6 тис. євро.

ОНОВЛЕНО: після публікації матеріалу Наталя Номеровська зателефонувала до нашої редакції й повідомила, що вона помилилася у сумі, яку отримала за відчуження чужого майна. Головна лікарка вказала там 1 млн грн, а насправді вона заробила тільки 100 тис. грн (див. фото нижче).

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів