У центральній частині Херсона на вихідних буде перекрито рух транспорту

Автор: Аркадій Ліснічук 02 Октября 2019 16:40

4-го та 5-го жовтня у центральній частині міста на декілька годин буде повністю перекрито рух транспорту за рядом маршрутів. Пов’язано це із ходою, яка організована на честь посвяти в курсанти до Херсонського морехідного училища водної промисловості. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Миколаєнко.

Згідно із документом, 4-го жовтня рух транспорту перекриють із 7:30 до 8:00 за таким маршрутом: по вулиці Старообрядницькій (від провулку Успенського до проспекту Ушакова) до вулиці Потьомкінській (від Старообрядницької до Соборної). В цей час буде проходити генеральна репетиція посвяти у курсанти.

Вже 5-го жовтня, під час самої святкової ходи, автомобілі не зможуть проїхати із 9:20 до 11:30 за наступним маршрутом: вулиця Грецька, 55 – вулиця Театральна – провулок Успенський – вулиця Старообрядницька – Потьомкінський сквер.

Відомо, що весь час святкову ходу будуть супроводжувати патрульні поліцейські. Також на місці проведення святкових заходів буде чергувати карета швидкої допомоги.

Нагадаємо, раніше сайт «Гривна» повідомляв, що у Херсоні на два дні перекриють рух транспорту в районні набережної по проспекту Ушакова. Пов’язано це із проведенням фестивалю «ХерсON ФЕСТ».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів