Нові бордюри та знаки: у райцентрі Херсонщини відновлюють дорожню інфраструктуру

Автор: Дарья Мельник 12 Сентября 2019 11:25

У Каховці продовжують приводити до ладу дорожню інфраструктуру. Як раніше повідомляв сайт «Гривна», перед початком навчального біля шкіл було оновлено дорожню розмітку, аби діти та водії орієнтувалися на дорогах та запобігали аварій.

Наразі працівники КП «Комунальне транспорте підприємство» проводять роботи по центральній вулиці Мелітопольська. Окрім обіцяної розмітки, комунальники прийнялися до облаштування тротуарів та встановлення дорожніх знаків.

Відомо, що у цьому році з міського бюджету Каховки на утримання доріг виділили 2,4 мільйона гривень. У вказану суму увійшло утримання доріг в зимовий період, частковий ремонт, чистка ливневої мережі, а також нанесення дорожньої розмітки.

За словами директор комунального підприємства Артема Трофімчука, якщо минулого року розмітка на дорогах міста оновлювалася двічі, то у поточному – планується тільки один. Фарба якою наразі виконує роботи бригада, є високоякісною, а тому протримається до наступного літа. Та у разі лущення або стирання, ситуація буде виправлена.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів