На звання «Почесний громадянин Херсона» претендує ще двоє містян

Автор: Аркадій Ліснічук 16 Августа 2019 18:50

До переліку кандидатів, які претендують на отримання відзнаки «Почесний громадянин Херсона», додалося ще два кандидати – Іван Лопушинський та Лев Гладштейн. Відповідні проекти рішення були опубліковані на офіційному сайті Херсонської міськради.

Іван Лопушинський - завідувачу кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ, вчений та доктор наук з державного управління. Також він носить звання заслуженого працівника освіти України.

Згідно із документом, звання «Почесний громадянин Херсона» йому можуть присвоїти за значний особистий внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста й активну громадську й благодійну діяльність. Також на рахунку у Івана Петровича вагомі досягнення в галузі науки та освіти.

Другий претендент - Лев Гладштейн носить звання почесного працівника сфери ЖКГ України ІІ ступеня. Також він є лауреату премії профспілкових працівників ЖКГ Херсонщини. Отримати почесну відзнаку він може через особистий вагомий внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток Херсона, досягнення в галузі освіти й активну громадську т благодійну позицію.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на звання «Почесний громадянин Херсона» вже претендує чотири кандидати: історик-краєзнавець Євген Масленко, член виконкому Станіслав Путілов, головний лікар обласного кардіодиспансеру Олег Мазуряк та керівник оркестру української музики «Венцерада» Віктор Кисіль.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів