Майбутнє Херсонського регіону – у розвитку ІТ-сфери

Автор: Дарья Мельник 15 Октября 2019 11:00

Минулого тижня засновники громадської організації «ІТ-Конекшн» Катерина Шелдагаєва та Касаткіна Ганна домовились по співпрацю з головою Херсонської обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим та Андрієм Богдановичем – радником голови ХОДА про подальший розвиток сфери інформаційних технологій міста.

Метою даного меморандуму є об’єднання спільних інтересів всіх членів ІТ-спільноти Херсонського регіону з владою, для сприяння підвищенню конкурентоспроможності регіону та ІТ-бізнесу через локальні взаємодії спеціалістів, компаній з владою та бізнесом поза межами ІТ, створення матеріально-технічної бази для розвитку IT-технологій та ІТ-бізнесу, проведення навчання та підвищення освітнього рівня її членів, а також захисту інтересів членів Організації.

Сторони співпрацюватимуть у напрямку розвитку сфери інформаційних технологій Херсонського регіону, для чого вживатимуть заходів щодо: проведення зустрічей, семінарів, конференцій та інших заходів із залученням фахівців Громадської організації та інших провідних організацій з метою ознайомлення студентів, школярів та представників ІТ-спільноти Херсонщини зі станом та перспективами розвитку ІТ-індустрії Херсонської області, України та інших держав.

Окрім цього, організації співпраці щодо підтримки заходів, які сприятимуть популяризації й розвитку IT-технологій та ІТ-бізнесу Херсонщини та об’єднання ІТ-спільноти Херсонської області.Сприятимуть налагодженню взаємовідносин між IT-сектором та суміжними індустріями для розвитку регіону, а також участі у міжнародних освітніх та інших проектах, грантових програмах тощо.

Здійснюватимуть інноваційну діяльність та діяльність із впровадження новітніх технологій в ІТ-сфері, проводитимуть спільні заходи, спрямовані на розвиток ІТ-спільноти Херсонщини.

Це лише частина домовленостей з усього списку. Команда обрала найцікавіші. А вже 23 листопада відбудеться найважливіша ІТ-подія міста Херсона – IT CONNECTION CONFERENCE.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів