Макс Кідрук презентує новий роман у Херсоні

Автор: Иван Подлесный 14 Октября 2019 18:50

Відомий український письменник Макс Кідрук відвідає Херсон в рамках всеукраїнського туру, який розпочався у Києві 10 вересня. Зустріч із херсонськими читачами та презентація нового роману «Доки світло не згасне назавжди» відбудеться 3 листопада у креативному просторі Hubway.

Читачі роману «Доки світло не згасне назавжди» навіть зможуть поспілкуватися з одним із його головних героїв. Для цього створено спеціальний мобільний додаток. Організатори зустрічі із Кідруком у Херсоні обіцяють багато сюрпризів.

«Оскільки це п'ята зустріч Макса із херсонцями, то ми підготували парочку сюрпризів. Один відкрию: це серія статей із цікавинками про Макса. У цікавих людей завжди цікаве життя, але не всі і не завжди про це знають. Отже, читайте - і знайдете. Про другий сюрприз поки мовчу», - пише у соцмережах Євгенія Вірлич.

Презентація роману «Доки світло не згасне назавжди» почнеться 3 листопада о 16:00. Вартість квитків – 80 гривень. Придбати їх можна буде безпосередньо на місці проведення заходу та за допомогою онлайн-сервісу.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів