Кандидат на пост голови Голопристанської РДА може очолити Олешківську райдержадміністрацію

Автор: Аркадій Ліснічук 11 Октября 2019 17:00

На Херсонщини один чиновник претендує одразу на дві керівні посади. Так, кандидат на пост голови Голопристанської райдержадміністрації Олександр Дука планує очолити Олешківську РДА. Його декларація, як кандидата на посаду, з’явилася на порталі Національного агентства із питань запобігання корупції (НАЗК).

У реєстрі юридичних осіб та його декларації вказано, що Олександр Дука є бенефіціаром благодійної організації «Херсонський обласний благодійний фонд« Добра справа ». Керує нею Ольга Дука - дружина кандидата на посаду голови райдержадміністрації.

У декларації Олександра Дуки вказані земельну ділянку в селищі Приморське (Більшовик) і орендована квартира у Херсоні. Їздить він на автомобілі «KIA Magentis» 2009 року випуску, який знаходиться у власності Алли Дуки.

Його дохід у минулому році склав трохи більше 10 тисяч гривень. Цю суму він отримав від КП «Регіональне бюро державної реєстрації» Новоселівського сільради Одеської області. Заощадження сім'ї Дуки склали 23,5 тисячі доларів США, які вони зберігають у готівці.

Зазначимо, що за інформацією херсонських сайтів, Олександр Дука раніше служив у СБУ, але цю інформацію підтвердити з відкритих джерел не вдалося.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів