ІТ-спільнота Херсона об’єднується

Автор: Аркадій Ліснічук 30 Октября 2019 13:00

Комп’ютерна Академія ШАГ стала членом громадської організації «ІТ Конекшн» у повному складі, а також співорганізатором IT CONNECTION CONFERENCE.

Комп’ютерна Академія ШАГ з 1999 року готує програмістів, дизайнерів та системних інженерів, яких неможливо замінити штучним інтелектом. Для цього, окрім глибоких профільних знань, Академія навчає розуміти задачі, мислити готовими проектами та працювати у команді.

23 листопада відбудеться масштабна ІТ-конференція міста Херсона, де буде 6 потоків, 20 спікерів, 2000 учасників. Це захід як для ІТ-фахівців та спеціалістів із суміжних професій, які прийдуть за новими знаннями, контактами, знайомствами, горизонтами розвитку та перспективами, так і для студентів і людей, які бажають зрозуміти як вибудувати свою кар’єру.

Мета конференції – об’єднання усіх членів ІТ-спільноти Херсонської області для сприяння підвищенню конкурентоспроможності регіону та ІТ-бізнесу через місцеві взаємодії спеціалістів, компаній з владою і бізнесом за межами ІТ та допомога в старті кар'єри в IT.

Ознайомитись з програмою конференції та зареєструватись можна на сайті за посиланням.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів