Іспанський волонтер відвідав один із університетів Херсона

Автор: Дарья Мельник 04 Мар. 2019 16:14

Волонтерство – благодійна справа, яка об'єднує не лише мешканців України, а й увесь світ. Яскравим прикладом того є зустріч студентів Херсонського державного університету з іспанським волонтером Маріо Гарсія Калатаюд.

Як зазначили в університеті, вперше іноземний волонтер завітав на територію вищого навчального закладу майже чотири роки тому. Сьогодні ж він – товариш університету, спільно з яким вони допомагають дітям. Цього разу гуманітарну допомогу відправлять учням Мар'їнській школі-інтернат №1,2, що на Донеччині.

Долучитися до благодійної справи міг кожен студент. Так, заздалегідь усім повідомили про те, що волонтерська група збирає гуманітарну допомогу, а у перший день весни вона буде передана до рук волонтера.

«Університет – це те місце, де ніколи не відмовлять у допомозі. Будь-яку акцію вони браво підтримують і б'ють усі рекорди зі збору речей»,- розповів Маріо.

Нагадаємо, місцева волонтерка Галина Соколовська звернулася до небайдужих херсонців з проханням про допомогу для дітей-сиріт, які мешкають у зоні ООС.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів