Херсонські школи запрошують до участі в іноземній програмі

Автор: Дарья Мельник 21 Октября 2019 13:48

Навчальний рік тільки почався, а Міністерство освіти та науки України вже починає готуватися до шкільного табору. Українським школам пропонують долучатися до програми «GoCamp» та перетворити канікули на своєрідну подорож.

Що таке «GoCamp» та з чим його їдять....

«GoCamp» - найбільша освітня волонтерська програма в Східній Європі. Волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. На базі закладів проводяться освітні заходи з підвищення кваліфікації та тренінги для вчителів. Колективи працюють з міжнародними волонтерами, носіями різних мов та культур. Окрім цього, викладачі отримують матеріали, щоб створити програму літнього табору.

Таким чином викладачі не лише впроваджують сучасний формат літнього відпочинку, а й задають стандарт нової методики викладання, в центрі якої - інтереси та таланти дітей.

Як стати учасником

Якщо хочете, щоб ваша школа стала учасником програми, а діти покращили знання іноземних мов, потрібно заповнити форму заявки. Відомо, що заявки приймаються до 17 листопада. Варто зазначити, що участь у програмі абсолютно безкоштовна. Від навчальних закладів потребується тільки бажання та натхнення.

Нагадаємо, що декілька років поспіль навчальні заклади Херсонщини долучалися до програми. Так, іноземні волонтери навчали дітей в Олешках, Новій Каховці та Каховці. Протягом декількох тижнів вони відвідують історичні пам'ятки міста, де намагаються розповісти гостю про рідний край. Також проводяться лекції, на яких учасники таборів поповнюють багаж знань з англійської мови.

Як зазначила журналісту сайту «Гривна» вчитель англійської мови Таврійської загальноосвітньої школи №5: «Протягом 10 днів минулого року на базі школи працював іноземний табір під керівництвом молодої волонтерки з Англії Рослінт Вінсент. За короткий проміжок часу дівчина провела велику роботу з дітьми та підвищила їх знання з англійської мови. Учасниками міг стати абсолютно кожен учень школи, який бажав покращити мову».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів