Херсонці виступили проти торгівлі людьми

Автор: Полина Дайнега 18 Октября 2018 17:45

Вже понад 10 років 18 жовтня вважають Європейським днем боротьби з торгівлею людьми. У зв`язку з цим херсонці влаштували акцію протесту під назвою «Хода за свободу». Усі небайдужі зібралися цього дня на площі Привокзальна, аби пройти проспектом Ушакова до Херсонської облдержадміністрації з гаслом «Скасуємо рабство всюди і назавжди».

А потім на площі Свободи учасники акції влаштували тематичні виступи щодо боротьби з торгівлею людьми. Головна мета заходу - привернути увагу населення, державних інституцій до проблеми торгівлі людьми, наслідків сучасного рабства. За допомогою у подібних випадках потрібно телефонувати до національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми за номером 527.

«Стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації! Лише об`єднавшись, ми поборемо цю проблему», - зазначають учасники акції.

На жаль, торгівля людьми досі процвітає на вулицях населених пунктів Херсонщини та України взагалі. Одним з прикладів є випадок, який стався влітку цього року. Як писала «Гривна», мешканка села Ульянівка Скадовського району намагалася продати свого малюка у Херсоні, оцінивши його у 202 тисячі гривень...

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів