Херсон-241: як святкує вулиця Суворова (фоторепортаж)

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Сентября 2019 16:46

Сьогодні Херсон святкує 241-шу річницю із дня заснування. Цього дня по всьому місту проходять різні святкові заходи. Протягом дня урочистості проходять у чотирьох основних локаціях: набережна у парку Слави й на проспекті Ушакова, поблизу ККЗ «Ювілейний», у Шевченківському парку та на головній вулиці міста – Суворова.

На останній локації й зібралося найбільше містян, адже організатори святкування підготували для них багато різноманітних розваг, які розмістилися вздовж всієї вулиці. На самому її початку вуличні торговці встановили лавки, де можна придбати сувеніри, подарунки та товари на будь-який смак.

Ще однією родзинкою вулиці Суворова став фестиваль української культури «Етнофест». В першу чергу, він приверне увагу людей, які цікавляться українською історією та культурою. У частині вулиці, де власне проходить фестиваль, розмістилися й представники українського козацтва.

Також на вулиці Суворова розмістилися й живі скульптури. Кожна із них привертає увагу містян, які охоче фотографуються із ними.

Зазначимо, що святкові заходи на вулиці Суворова будуть тривати до 19:00, а вже потім містяни зберуться на головній події цього дня – гала-концерті, який буде проходити на набережній у парку Слави.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів