«Футболізація» Херсонщини опинилася «під прицілом» правоохоронців

Автор: Аркадій Ліснічук 20 Августа 2019 14:30

Будівництвом спортивних майданчиків на території Херсонської області зацікавилися правоохоронні органи. Точніше «під прицілом» стражів правопорядку опинилася компанія ТОВ «Інтергупп Юг», яка у минулому році отримала понад 20,5 млн грн бюджетних коштів. Саме на таку суму було укладено 14 договорів на будівництво спортмайданчиків між даною компанією та департаментом будівництва Херсонської ОДА.

«Схема даної компанії полягає у тому, що у своїй діяльності підприємство використовує інші компанії, які мають ознаки фіктивності. При цьому у їх відношенні були порушенні кримінальні провадження за статтею фіктивне підприємство. Також було встановлено, що вони є учасниками транзитно-конвертаційних схем. За даним фактом порушені кримінальні провадження. Наразі слідчі дії тривають», - повідомив перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області Дмитро Сосинович.

Нагадаємо, що діяльність компанії ТОВ «Інтергупп Юг» вже встигла стати темою для журналістських розслідувань. Тоді нам вдалося з’ясувати, що «дивним чином» компанія, яка була заснована два з половиною місяці назад, отримала із бюджету близько 19 млн грн. Також серед засновників «Інтергупп Юг» вдалося знайти достатньо цікавих особистостей.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів