До кінця тижня у херсонському ЦНАПі може з’явитися електронна черга

Автор: Аркадій Ліснічук 02 Сентября 2019 16:43

Питання розвитку центрів надання адміністративних послуг, які функціонують на території області, уже не перший раз піднімається у Херсонській ОДА. Зокрема, проблема полягає у тому, щоб запровадити там систему електронної черги, яка має відправити багатометрові черги у минуле.

Так, наприкінці цього тижня у ЦНАПі у місті Херсон може з’явитися система електронної черги, яка буде працювати на базі сервісу державних послуг«iGov». Про це на селекторній нараді повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

«Про функціонування центрів надання адмінпослуг ми говорили ми говорили із нашими американськими партнерами, які голові нам допомагати у цьому. Також була зустріч із міським головою Херсона. І зараз йде робота над тим, щоб вже наприкінці тижня запустити електронну чергу й інші додаткові електронні сервіси у херсонському ЦНАПі», - зазначив Гусєв.

Також він додав, що наразі систему електронної черги запровадять тільки в обласному центрі, а у подальшому буде підніматися питання, щоб запровадити дану систему в інших районах Херсонщини.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів