Активісти, містяни й депутати обурились тим, що депутат міської ради і за сумісництвом директор міського підприємства-перевізника розмістив у салонах тролейбусів власне обличчя, користуючись повноваженнями.

28-го жовтня голова Херсонської міськради підписав окреме доручення, яким зобов’язав директора міського комунального підприємства «Херсонелектротранс» Єгора Устинова прибрати з салонів тролейбусів рекламу з своїм зображенням до 1-го листопада. З моменту підписання документу пройшов вже майже місяць, але рекламні листівки так й не зникли з вікон херсонських тролейбусів. Навіть почали з’являтися нові.

Ці фотографії були зроблені вчора. На тролейбусі №1 з бортовим номером №493 рекламу зняли, але її одразу замінили новою. Тепер на ній разом з Устиновим зображені й працівники підприємства.

Зазначимо, що згідно статті 18 Закону “Про рекламу”, розміщення рекламних листівок на вікнах транспортних засобів забороняється.

«Я буквально позавчора їхала у тролейбусі й я не помітила такої реклами. Я бачила доручення міського голови щодо прибирання цих листівок з тролейбусів, але особисто зображення Єгора Устинова в тролейбусах я не бачила», - говорить начальниця управління транспорту Херсонської міськради.

Також Віркун додала, що якщо херсонці побачать та сфотографують рекламу Устинова на вікнах тролейбусів, то вони можуть звернутися з скаргою до управління транспорту. Для цього необхідно записати маршрут та бортовий номер тролейбусу. Потім потрібно написати скаргу в управлінні транспорту, що знаходиться за адресою: вул. Залізнична, 8. Зазначимо, що скаргу можна написати й відправити онлайн за допомогою ресурсу «Укрскарга».

За коментарем стосовно цієї ситуації ми вирішили безпосередньо звернутися й до директора міського комунального підприємства «Херсонелектротранс» Єгора Устинова. Проте, він відмовився давати коментарі нашим журналістам через особисту неприязнь до видання. Тому ми залишимо запитання, які хотіли поставити Єгору Устинову, у цьому матеріалі:

- Чи плануєте Ви виконувати доручення міського голови Володимира Миколаєнко, згідно з яким, ще до 1-го листопада вашу власну рекламу мали прибрати із вікон тролейбусів?

Тэги:

Транспорт
Херсон
Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів