З IT DAY Kherson – обери майбутній шлях!

Автор: Виталий Яшков 16 Октября 2018 11:10

27 жовтня з 9:00 до 19:00 у автосалонах «Авто Холдинг Херсон» та «Автоград Херсон» за адресою вул. Адмірала Сенявіна, 41, відбудеться IT DAY 3! Реєстрація на сайті: http://itday.kagency.ks.ua/#register. До 20.10 можливо придбати квитки за вигідною ціною.

Організатори IT DAY – члени Бізнес-асоціації «МИ-ХЕРСОНЦІ» – Віталій Бєлобров, Анастасія Звягінцева та Катерина Шелдагаєва провели зустріч із представниками освіти та влади міста, заручились їх підтримкою, адже розвиток сфери ІТ – дуже важлива складова для поліпшення якості життя у будь-якому місті, і починається він із людей, які вже працюють у цій сфері або прагнуть стати її частиною.

Відбулась зустріч із Арбузовою Юлією Вікторівною – Головою циклової комісії інженерії програмного забезпечення Херсонського політехнічного коледжу, у ході якої було обговорено, що протягом першого і другого IT DAY, потік «Я цікавлюсь ІТ» отримав дуже гарні відгуки і від студентів коледжу, і від самих викладачів.

Студенти дізнались які у місті є ІТ-компанії, які потрібні їм спеціалісти і зрозуміли у яких напрямках треба надалі розвиватись, щоб якомога краще себе проявити. Відкрили для себе, що найпопулярніший у місті є веб стек технологій, отримали інформацію щодо того, як приготуватись до співбесіди, де її пройти і де працевлаштуватись – здобули системну картину, за допомогою якої можна вистроїти успішну кар’єру.

Для деяких студентів перший та другий IT DAY стали профорієнтаційними – вони поєднують навчання із роботою в ІТ-компаніях і визначились із напрямками майбутньої діяльності, зробили акценти на тому, що зараз користується попитом.

Викладачі закладу уже чекають на IT DAY і на потік «Я ІТ-спеціаліст», щоб набути нові корисні знання, адже ІТ-спеціаліст завжди має прокачувати свої уміння, самовдосконалюватись, бути в тренді як фахівець.

До речі, 27 жовтня, у ролі спікера буде виступати випускник Херсонського політехнічного коледжу – Владислав Політай, чим дуже пишаються його викладачі. Доповідь – «Як використовувати XPath у SEO». Він є провідним SEO спеціалістом at Elit-Web. Просуває сайти з 2012 року, має більше 300 успішних проектів. Автор блогу https://politay.pro/. Його доповідь буде цікава і як SEO спеціалістам, так і власникам сайтів, які займаються їх просуванням.

Студентство є однією із наших цільових аудиторій. Конференція має показати, що творчість у поєднанні із інтелектуальністю можуть давати багато якісних і конкурентоспроможних продуктів, які будуть високо цінуватись на ринку праці. Тож, використайте свій шанс, отримайте нові та унікальні знання з перших вуст від ІТ-спеціалістів світового рівня. Реєстрація на сайті: http://itday.kagency.ks.ua/#register. До 20.10 можливо придбати квитки за вигідною ціною.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів