Вчений, головний лікар та заслужений працівник ЖКГ – нові "Почесні громадяни Херсона"

Автор: Аркадій Ліснічук 22 Августа 2019 12:10

Звання «Почесний громадянин міста Херсон» - це найвища відзнака, яку може отримати херсонець від міської влади. Нею нагороджуються лише найдостойніші мешканці, які внесли вагомий вклад у розвиток міста.

Так, сьогодні це звання отримало троє херсонців – Іван Лопушинський, Олег Мазуряк та Лев Гладштейн. Саме таке рішення прийняли депутати на сьогоднішньому засіданні сесії Херсонської міської ради.

Олег Мазуряк – головний лікар Херсонського обласного кардіологічного диспансеру. Він носить почесне звання заслуженого лікаря України. Також на минулій сесії Херсонської обласної ради він отримав нагороду «За заслуги перед Херсонщиною».

Іван Лопушинський – завідувачу кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ, вчений та доктор наук з державного управління. Також він носить звання заслуженого працівника освіти України.

Лев Гладштейн – почесний працівник сфери ЖКГ України ІІ ступеня. Також він є лауреату премії профспілкових працівників ЖКГ Херсонщини.

Нагадаємо, що на звання «Почесний громадянин Херсона» претендувало загалом шестеро містян. Через недостатній рейтинговий бал відмову отримали: член виконкому Станіслав Путілов, історик-краєзнавець Євген Масленко та керівник оркестру української музики «Венцерада» Віктор Кисіль.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів