У школах Херсонщини готують інтелектуалів

Автор: Полина Дайнега 27 Сентября 2018 12:10

Сьогодні загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів розділилися на дві програми: Нова українська школа та Інтелект України. Чим відрізняються проекти, та якому віддали перевагу школи Херсонщини, розповів директор Департаменту освіти, науки та молоді Євген Криницький.

«Дирекції шкіл радо сприйняли нові програми і за короткий період підготували освітні заклади до навчального процесу. Наразі більшість підтримала НУШ, адже програма фінансується за державні кошти. Що стосується «Інтелект України», тут все трішки складніше – батьки самостійно сплачують нові підручники, зошити та обладнання для пізнавальних класів»,- прокоментував Євген Анатолійович.

Вчителі пройшли перепідготовку: ознайомилися з новими планами, підручниками та технологіями. Окрім цього, до загальних предметів додали спеціалізовані, які допоможуть покращувати набуті навички дитини та розвити інтерес до навчання.

Як зазначив Євген Криницький, першими проект «Інтелект України» на зборах підтримали Херсонська гімназія № 1 та Каланчацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів