У Новотроїцькому районі поліція вилучила у місцевого зброю та наркотики

Автор: Аркадій Ліснічук 23 Августа 2019 09:20

Працівники Новотроїцького відділення поліції провели санкціонований обшук на території домоволодіння безробітного жителя одного з сіл району. В будинку оперативники вилучили пістолет, який за результатами судово-балістичної експертизи визнано вогнепальною зброєю, а також набої до нього. Про це повідомляє прес-служба ГУ поліції у Херсонській області.

На земельній ділянці виявлено 350 кущів конопель зі слідами догляду. У кімнаті будинку поліцейські знайшли канабіс. Господар виявився раніше судимим за майнові та наркозлочини. Наразі встановлюється походження зброї, чоловік перевіряється на можливу причетність до збуту наркотиків.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ч.2 ст.310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів