У Херсоні вшанували пам`ять загиблих працівників поліції

Автор: Дарья Мельник 22 Августа 2019 16:55

Сьогодні у Херсоні відбулися скорботні заходи з вшанування пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Так, біля ГУ Національної поліції в Херсонській області відбувся мітинг-реквієм по вшануванню пам’яті полеглих. Згадати загиблих прийшли не лише співслужбовці та члени родини, а й пенсіонери органів внутрішніх справ.

Як повідомляє прес-служба поліції, за роки Незалежності на Херсонщині при виконанні службових обов’язків загинуло 40 правоохоронців, дев'ять з них ціною власного життя захистили суверенітет держави на Сході України. Прізвище кожного героя викарбуване на меморіальному камені.

«Біль за загиблими, на жаль, не лікується часом. Втрата найрідніших болить із року в рік дружинам, батькам, дітям та друзям», - зазначив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Цап.

Пам'ять правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов'язків, усі вшанували хвилиною мовчання. А біля храму Св.Феодора Ушакова священнослужитель провів поминальну панахиду за загиблими.

В пам'ять про них зі стрілецької зброї тричі пролунав військовий салют. Усі присутні поклали квіти до меморіального комплексу «Калина долі», який є символом вірності та героїзму працівників органів внутрішніх справ Херсонщини.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів