У Херсоні стартує голосування за проекти громадського бюджету

Автор: Аркадій Ліснічук 20 Августа 2019 12:50

Громадський бюджет – інструмент змін у місті. Для того, щоб принести покращення у різні сфери життя Херсона, містянам достатньо написати проект й подати його до координаційного комітету із питань громадського бюджету. У цьому році херсонцями було подано 76 проектів, які візьмуть участь у голосуванні. Найкращі серед них, які залучаться підтримкою найбільшої кількості містян, будуть реалізовані коштом міського бюджету у наступному році. У цьому році на їх реалізацію було виділено 10 млн грн.

Так, незабаром стартує етап голосування за проекти громадського бюджету. Тривати він буде із 2 по 16 вересня. Підтримати проект можна онлайн та безпосередньо написати заяву у центрі надання адміністративних послуг, який знаходиться на проспекті Ушакова, 37.

Для того, щоб проголосувати онлайн необхідно перейти з посиланням й заповнити електронний бланк для голосування.

Зазначимо, що у голосуванні можуть взяти участь херсонці, яким вже виповнилося 16 років. Кожен містянин має шість голосів та може особисто проголосувати за три різні малі проекти (до 250 тис. грн) та три різні великі проекти (від 250 тис. грн до 1, 5 млн грн).

Мінімальна кількість голосів для малих проектів – 300, а для великих – 500. Перемагають проекти, які отримають найбільшу кількість голосів.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів