У Херсоні оберуть кращих матусь року

Автор: Дарья Мельник 27 Мар. 2019 13:38

До Міжнародного дня матері у Херсоні проведуть яскраву, феєричну, незабутню подію цієї весни – церемонія нагородження «Мама року». Мама - це найдивовижнiша людина, яка встигає все, в прямому сенсi цього слова: виховувати дітей, дбати про родину, вести домашній побут, бути гарним керiвником, займатися власним розвитком, брати участь у соціальних началах і, при цьому, залишатися жіночною, лагідною i сповненою сил.

Якщо ти вважаєш себе супер-мамой, то не гай часу й скоріше заповнюй анкету на сайті до 5 травня. На момент заповнення потрібно обрати номінацію, яка на вашу думку ідеально підходить для вас.

Варто зазначити, що всього відкрито 14 номінацій, за якими нагороджуватимуть жінок. Так, перша номінація «ФЕШН-МАМА»: до участі запрошують тих матусь, які знають усе про моду та стиль і виглядають бездоганно.

Номінація «Багатодітна мама» підходить для Вас, якщо маєте 3 або більше дитини. Приходьте на свято та розкажіть, як вдається оволодіти не лише собою, а й своїми малюками.

Номінація «Мама блогер» підходить для тих, хто веде цікавий блог в youtube, Instagram, ФБ або в iншiй соцiальнiй мережi, в яких наявно купу захоплючих фото, відео та цiкавих iсторiй.

Номiнацiя «Арт-мама» буде Ваша, якщо ми окрім звичайної роботи та хатніх справ встигаєте займатися творчістю: вишивати хрестиком, малювати, шити та створювати шедеври із звичайних речей.

Номінація «Мама добре серце». Ви стали піклувальником дитини, завжди допомагаєте нужденним або працюєте волонтером? Тоді ця номінація саме для Вас. Ви робите цей світ кращим, так нехай цей світ дізнається про ваші добрі справи.

Номінація «Бізнес-мама». Ви — мама, але ведете власний проект, керуєте бізнесом? Тоді номінація «Бiзнес-мама» — для вас. Поділіться секретом: як вам вдається всюди встигати?

Номінація «Фуд-мама». Ваш будинок завжди наповнений та зводять з розуму ароматами вишуканих страв? У вас багата колекція власних рецептів? Ви готуєте звичайні страви так, що їх хочеться з'їсти разом з ложкою? Прийдіть та продемонструйте свої таланти та поділіться секретами.

Номінація «Фітнес-мама» підходить для спортивних мам, якi попри народження дитини у відмінній фізичній формі. Вітаємо вас з цим досягненням! До участі запрошуються не тільки «мами-фiтоняшки», але і всі матусі, хто веде активний спортивний спосіб життя. 

Номінація «Креатив-мама». Вaс переповнюють креативнi iдеї? Ви сповненi неорденарності та постiйно щось вигадуєте цiкаве? Тому приходьте та поділіться своїми вміннями.

Номінація «Б'юті-мама» ідеально підходить для вас, якщо ви працюєте в б'юті індустрії, та робите дівчат ще гарнішими, привабливими та граціозними.

Номінація «Мама педагог» ви не тільки мама своїм дітям, але і "класна мама" іншим дітям. Ви педагог, який захоплений своєю відданою справою, і віддається їй цілком.

Номінація «Медікал мама». Ви працюєте в медичній сфері, лікуєте людей, своє життя віддаєте людям? Ця номінація саме для вас.

Номінація «Мама дерслужбовець». Ваше кредо: ефективність, професіоналізм, служіння, відкритість та взаємодія. Змінюєте на краще своє місто та країну?Показуєте приклад для наступних поколінь? Ваші діти бачать Вас рідко? Тоді заповнюйте швидше анкету.

«Просто мама» - це номінація для активних i турботливих матусь. Запрошуємо до участі в цій номінації всіх мам, кому не підходять інші номінації. Бути «Просто мамою» — почесно.

Святкова церемонія нагородження відбудеться у Херсонському обласному палаці спорту 17 травня. Старт заходу о 18:00.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів