Справа Якубсон: дружина херсонського депутата постане перед судом у жовтні

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Сентября 2019 13:50

21 жовтня продовжиться розгляд судової про розбійний напад на голову «Правого сектору» у Херсонській області Наталю Вотеічкіну. Про це у соціальній мережі повідомила голова «Херсонської самооборони» Інна Усачова. Зазначимо, що обвинуваченою по даній справі проходить Лілія Якубсон - дружина депутата Дніпровської райради Херсона від «Оппоблоку» Олександра Власова.

«Під час судового засідання, яка проходило 11 вересня, з’ясувалось, що Якубсон українською мовою не володіє. Та на запитання судді Юлії Бочко, чи треба перекладач з української, Якубсон визначилась, що без перекладача, котрого їй ймовірно заміняють адвокати Амінова та Мінаєва», - говорить Усачова.

Нагадаємо, що Лілію Якубсон звинувачують у розбійному нападі на активістку «Правого сектора» Наталію Вотеічкіну. Події відбувалися в ніч з 28 на 29 серпня минулого року. У приміщення організації «Херсонська самооборона» увірвалися депутат Олександр Власов і його дружина Лілія Якубсон. Там вони побили голову місцевого осередку «Правого Сектора» Наталію Вотеічкіну і вкрали її мобільний телефон. Також пропала і оргтехніка організаціі. По даній кримінальній справі проходить також і сам депутат райради Херсона Олександр Власов.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів