П’яну дитину підібрали 1 вересня о 10 ранку – ще тільки перший дзвоник продзвенів…

Автор: Альона ГРЕБЕНЮК 04 Сентября 2018 16:46

Чому діти п’ють спиртні напої? На це запитання може бути багато відповідей від лікарів та психологів, та проблема лишається і, на жаль, наберає обертів.

Щотижня у зведеннях швидкої допомоги області є випадки госпіталізації малолітніх п’яничок. І на цю проблему, в першу чергу, мають звернути увагу батьки.

Наприклад, за повідомленням облцентру екстреної медичної допомоги, наприкінці літа, 27 серпня, медики швидкої виїжджали до на вулицю Університетську (40 років Жовтня) в Херсоні. Там знайшли 15-річного хлопця, який вживав спиртні напої. Побачивши медиків, підліток відмовився від госпіталізації та пішов із місця виклику.

А 31 серпня в Херсоні бабуся 16-річного онука повідомила, що хлопець вживав наркотичні засоби. Підлітка госпіталізували.

День знань, 1 вересня, також не пройшов без випивань. Вже о 10:19 в Херсоні на вулиці Залаегерсег біля тролейбусного депо знайшли хлопця 16 років у стані алкогольного сп’яніння. Ще одного 13-річного пияку підібрали о 13:17 на вулиці 49 Гвардійської дивізії, біля магазину «Таврія».

2 вересня о 23:40 в селі Лазурне Скадовського району на вулиці знайшли 17-річного парубка з Києва, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Також у нього діагностували передозування наркотиками.

Того ж дня швидка допомога виїжджала в село Велетенське Білозерського району. Там під час сварки з батьком травмувався (рублена рана руки) 14-річний хлопець, який теж був нетверезим...  

Читайте також: Самые пьющие женщины в мире – украинки…

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів