Новій Каховці - 67 років: як відсвяткували День міста (фото)

Автор: Дарья Мельник 30 Сентября 2019 11:50

Весело, грайливо, у ритмі танцю провели вихідні дні мешканці та гості Нової Каховки. Саме на цих вихідних місто-сад відзначало 67-му річницю з Дня заснування.

Традиційно заходи розпочалися зі святкової ходи, до якої долучилися студенти міських шкіл, коледжів, університету, а також представники дошкільних закладів. 

До привітання долучилися також і вокальні, танцювальні колективи. Вони у свою чергу виконали декілька відомих українських пісень та закружляли у вальсі.

Варто зазначити, що жодне свято у Новій Каховці не обходиться без ярмарку майстрів, на яких представлені товари вироблені власноруч. Тож День міста – не виключення. Так, усі присутні мали змогу придбати прикраси для себе та власного будинку, іграшки для дітей, натуральні косметичні засоби та багато іншого.

Для осіб, які цікавляться історією, було відкрито окрему локацію, де вони переглянули військову техніку та костюми. Окрім цього, отримали відповіді на зацікавлені питання.

Кулінарне училище не залишило присутніх без смаколиків. Цього року до уваги гостей представили торти із зображенням історичних міст Нової Каховки, що приємно усіх здивувало.

У День міста в Новій Каховці було зареєстровано три шлюби. Міський голова Володимир Коваленко поздоровив подружжя, побажав їм щасливого сімейного життя, а також вручив подарунки.

На завершення новокаховчан очікувала дискотека і неймовірний салют.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів