Мільйонні порушення: відносно директора комунальної установи пройде службове розслідування

Автор: Аркадій Ліснічук 06 Октября 2019 14:26

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер підписав розпорядження про проведення службового розслідування відносно директора комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Олексія Мотова.  Відповідний документ був опублікований на офіційному сайті облради.

Раніше сайт «Гривна» повідомляв, що Мотов вже отримував догану від Мангера. Тоді у ході перевірки було виявлено ряд порушень на суму близько 2 млн грн. Зокрема, «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» підписала три прямих договору на капітальний ремонт приміщень на 1,5 млн грн, уникнувши проведення тендерної процедури. Керівництво безпідставно виплатило 305 тис. грн обслуговуючому персоналу. Зник спортінвентар на суму 350 тис. грн.

Через вищевказане й була створена спеціальна комісія, яка займеться проведенням службового розслідування. Вона має встановити причини та обставини порушень. Саме розслідування розпочнеться 7-го жовтня й буде тривати два місяці.

Також відомо, що на час його проведення Олексія Мотова буде відсторонено від посади директора. В цей період його місце має зайняти Світлана Давидова.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів