Херсонські вандали знищили клумби у сквері імені Лошкарьова

Автор: Дарья Мельник 20 Октября 2019 13:30

Вандали продовжують розгулювати вулицями міста, руйнуючи усе, що побачать. Неодноразово сайт «Гривна» повідомляв, від рук невідомих мешканців страждають як лавочки, туалети, ліхтарі, так і зелені насадження. Варто тільки висадити нові дерева чи кущі, як на ранок можна красуватися вже пустими алеями.

Подібна ситуація сталася у нещодавно відкритому сквері імені Дениса Лошкарьова. Не минуло і тижня, як вже хтось поцупив шість декоративних кущів, котрі висаджувались з іншими зеленими насадженнями. Повідомила на власній сторінці голова «Самооборони» Інна Усачова.

«Територія знаходиться під наглядом, але все ж таки знаходяться ті, кому дуже треба такий кущик і байдуже на  дірку серед насаджень та чиїсь зусилля з благоустрою. Шановні мешканці та відвідувачі скверу Лошкарьова, чисто не там де прибирають, а там де не смітять. А гарно там, де благоустрій силами влади та громади не знищується. Будемо вдячні за допомогу з підтримкою у сквері Дениса порядку»,- прокоментувала Усачова.

Віднедавна зелені насадження були знищенні на набережній у місті Каховка. Комунальники попрацювали на славу, проте місцеві мешканці не оцінили і вирішили внести свої корективи.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів