Херсонські учні отримали екологічні щоденники

Автор: Дарья Мельник 25 Августа 2019 09:25

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», у Херсоні провели пробну екологічну акцію «Tetra-pack». Так, усі бажаючі долучитися до акції та подбати про екологічний стан свого міста зібрали паперові вироби та відправили на переробку. Загалом під час пробної акції вдалося зібрати ящик з наповненням (ред.- тетрапаки, горнятки з-під кави) у 1200 грамів. Відомо, що продукція поїхала до київського підприємства «Зелений птах». Там вона буде відсортована та перероблена. 

За словами керівниці Центру екологічної інформації Херсонської обласної бібліотеки ім. Гончара Юлії Тищенко, з тетропаку виготовляють книжки, блокноти, щоденники та безліч інших корисних речей.

До акції долучилися й учні Херсонської загальноосвітньої школи №32. Більше того, школярі вже отримали гарні призи за участь – щоденники.

«У новому навчальному році учні декількох класів ЗОШ №32 будуть записувати домашні завдання в екощоденниках, виготовлених з перероблених тетрапаків та горняток з-під кави. Дякуємо за цікаву ідею та допомогу»,- прокоментувала організатор Zero Waste School: Херсон Ольга Демченко.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів