Херсонькі волонтери - янголи військових та дітей-сиріт

Автор: Дарья Мельник 01 Октября 2019 13:15

Попри нелегкі часи та власні справи, херсонські волонтери продовжують опікуватися військовими, які боронять кордони України на Сході, а також дітками-сиротами. На початку осені добродії зібрали для малечі значну кількість шкільного приладдя, одягу та смаколиків.

На цьому добрі справи не закінчується. І найголовніше, що до благодійності знову долучаються учні міських шкіл. За словами волонтера Юрія Курило, партія основ для маскувальних сіток вже надійшла. Наразі планується відвести їх до навчальних закладів, де діти у вільний час робитимуть добру справу.

Та є вже результат. За цей тиждень сплетено чотири сітки 8×10 і дві сітки 5×6. Трудилися над створенням «Маскувальна сотня», та Херсонська загальноосвітня школа №2, навчальні заклади селища Кардашинка, Посад-Покровське. Сітки сітками, але й про смаколики для військових не забувають. Учні Дар'ївської школи зібрали величезний пакунок смачненького та намалювали гарні картинки.

Про діток, які мешкають у зоні ООС турбується херсонська волонтерка Галина Соколовська. Наразі вона збирає пакунки із зимовими речами. Тож усі бажаючі стати частиною доброти, долучайтеся.

Читайте також: Херсонские школьники собрали помощь военным и детям

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів