Херсонці вшанували пам’ять померлої Катерини Гандзюк

Автор: Антон КОСТЮК 05 Ноября 2018 09:36

Трагічна історія в. о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радниця міського голови Катерини Гандзюк розпочалася 31 липня, коли невідомі вилили на обличчя чиновниці кислоту. У тяжкому стані вона була госпіталізована до київської лікарні, де й проходило її подальше лікування. У результаті замаху в Катерини було пошкоджено 30% тіла. Тоді лікарям вдалося поліпшити стан жінки.

4 листопада з’явилась інформація, що Катерина Гандзюк померла в лікарні. Повідомлення про смерть чиновниці підтвердили в управлінні Національної поліції України.

Цього ж дня херсонці зібралися на центральній площі міста, аби вшанувати пам’ять померлої. Мешканці міста виклали на площі Свободи свічками слово «Катя» та цифру «96» - саме скільки днів пройшло з моменту замаху на чиновницю. Захід розпочався із хвилини мовчання. Далі всі присутні почали підпалювати димові шашки та в один голос промовляти: «Хто замовив Катерину Гандзюк?». Всіх хто знав Катерину особисто запросили до мікрофону, аби вони могли промовити слова прощання.

«До неї можна ставитися по різному, але в першу чергу – це втрата людини. Ми всі потребуємо чіткої відповіді на запитання: «Хто замовив Катю Гандзюк?» - говорить один з мешканців міста.

Варто зазначити, що подібні акції пройшли у 5 українських містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та Харкові.

Поки що невідомо де й коли пройде поховання Катерини.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів