Чим дивуватимуть актори Херсонського театру ім.Куліша у жовтні

Автор: Дарья Мельник 13 Октября 2019 18:51

У Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Куліша стартував 84-й театральний сезон. Як під час відкриття зазначив директор культурного осередку Олександр Книга, колектив активного готувався до нового сезону. Цього року будуть презентовані не лише нові вистави, а й відновлять колишні, які у свій час викликали фурор.

Жовтневий репертуар – надзвичайний. Адже дирекція подбала не лише про усіх глядачі незалежно від віку.

П'ять днів на мешканців міста та гостей очікують музичні програми:
- 13 жовтня - музична комедія «За двома зайцями»;
- 16 жовтня - музична майже комедія «Місто щасливих людей»;
- 18 жовтня - музична комедія «Зірка кохання»;
- 25 жовтня - музична комедія «Джаз і дівчата»;
- 26 жовтня – весела музична комедія «Не турбувати».

Початок показу о 18:00.

До музичних програм цього місяця приєднаються і комедії. Зокрема, 27 жовтня відбудеться показ вистави «Херсонські манси». Глядачі потраплять у комунальні квартиру, де одночасно поєднується кохання, сварки, веселощі та плітки. У виставі задіяні усі артисти театру. До речі, Баба Пріся також у справі, тому не проґавте показ 30 жовтня о 18:00.

16 жовтня запрошують херсонців на виставу «Обиженные.Россия». Вистава складається із 7 монологів, кожен з яких – це крик душі, бажання вижити за будь-яку ціну в країні «повної демократії». За рішенням режисера доля кожного з персонажів закінчується однаково трагічно. А в країні «демократії» продовжують лунати фальшиві лозунги. Початок показу о 18:00.

Притча «Лавина» занурить глядачів у зовсім не звичне життя для суспільства. Мешканці селища, що розмістилося між горами, можуть повноцінно жити всього три місяці, інші дев'ять вони просто існують, адже бояться сходження лавини. Перед головним героєм, молодим чоловіком і майбутнім батьком, стоїть важкий вибір, вибір між сім'єю і громадянським обов'язком. Чи вдасться героям подолати страх багатьох поколінь, дізнаєтеся під час перегляду, який запланований на 19 жовтня о 18:00.

У центрі уваги глядачів моновистави «Порожнеча» опиняється молода дівчина, медична сестра. Вона працює в абортарії. Кожного дня, приходячи на роботу, вона добросовісно виконує свої обов’язки. Але з часом робота порушує її психічний стан. Дівчина все більше і більше замислюється над тим, що вона є провідником жахливої смерті. Самопокарання, яке медсестра вчинила сама собі, дуже жахливе. І це лише початок її страждань. Показ відбудеться 20 жовтня о 18:00.

21 жовтня очікується прем'єра вистави під назвою «Жінка над нами». Непередбачуваний сюжет розгортається навколо чарівної журналістки Паоли. Відомий політик Леоне з першого погляду закохується в неї. Любов настільки затьмарює йому розум, що не дивлячись на свій поважний вік він потрапляє в дуже цікаву авантюру, яку придумав його новий приятель - драматург П'єро. А що далі? Це варто побачити!

23 та 24 жовтня херсонцям пропонують пірнути в осінній рок-н-рол. Саме там ви дізнаєтеся, що таке самотність? Вона солона, як сльоза? Чи можливо пахне осінню? Як віднайти свою рідну душу в цьому світі та чи потрібно її шукати. Старт показу о 18:00.

Багацько сюрпризів артисти підготували не лише для дорослих, а й для дітей. Вже 15 жовтня у театрі відбудеться показ мюзиклу під назвою «Пригоди Тома Сойера». Також 20 жовтня на сцені дитячого театру до уваги малюків представлять музичну фантазію «Да здравствует Кукарямба», а 27 жовтня виставу «Веселковий Роджер». Початок двох останніх вистав о 12:00.

Зірки світового балету завітають до Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Куліша. «Кармен-Сюїта» занурить вас у світ пристрастей. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.

Не обійдеться і без відомих українських вокалістів. Так, 14 жовтня очікується виступ квартету «Tenors BEL'CANTO». Голоси трьох тенорів при зливанні звучать у винятковій гармонії і створюють унікальне приємне враження для слухачів. Це щось особливе, коли вони співають всі разом. Тому поціновувачів класичної музики запрошують на концерт 14 жовтня о 19:00.

Справжня родзинка жовтня - театралізований майстер-клас під назвою «Театральна кухня з Олександром Книгою». Гостею програми стане відома українська блогеркиня Ання Тільняк. Під час заходу глядачі дізнаються багато цікавого стосовно ведення соціальних мереж. Анна та Олександр розкажуть як поєднати корисне з приємним та вести соціальні мережі із задоволенням, як зробити ваш профіль ефективним та корисним. Зустріч запланована на 30 жовтня. Початок о 18:00.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів