Афіша заходів у Херсоні до Дня Державного прапору

Автор: Аркадій Ліснічук 22 Августа 2019 19:30

Завтра, 23 липня, українці відзначають день одного із головних символів нашої держави – прапору. У цей день у всіх містах нашої країни пройдуть святкові заходи, які приуроченні до цієї дати. У Херсоні вже сформували перелік урочистостей, які пройдуть завтра.

Розпочнеться святкування із підняття прапору, яке відбудеться о 9:00 на площі біля бібліотеки імені Гончара. Право підняти прапор надаватиметься ветеранам АТО, визначним спортсменам Херсонщини та творчій інтелігенції області.

Одразу після цього, о 10:00, розпочнеться автопробіг вулицями міста. Він триватиме 2 години й завершиться на центральній площі міста – площі Свободи.

О 16:00 на херсонців та гостей міста розпочнеться підготовка до встановлення рекорду, який потрапить до Книги рекордів України. Його суть полягає у тому, що люди мають об’єднатися, аби скласти у Херсоні, на площі Свободи, найдовший прапор України. Особливість цього рекорду полягає у тому, що учасники акції мають об’єднати українські прапори, які з автографами наших бійців повернулися з зони бойових дій. Сама ж фіксація рекорду відбудеться о 17:00.

Вже о 17:00 на площі Свободи має розпочатися яскрава концертна програма до Дня Державного Прапору. Також на концерті озвучать імена переможців флешмобу #МійПрапор_2019, які отримають призи від Херсонської облдержадміністрації. Організатори попіклувалися й про дітей, які матимуть змогу проявити свої здібності у малюванні на асфальті.

Також у цей час на площі Свободи буде презентована фотовиставка «Незалежність України починається з кордону». На ній буде представлено близько півсотні світлин, на яких зображені будні прикордонників, що охороняють Херсонщину.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів