Російські війська стріляли по Херсонщині із 6 різних видів зброї (фото)

Російські війська стріляли по Херсонщині із 6 різних видів зброї (фото)

Автор: Марина Поліщук 10 Вересня 2024 11:05

Минулої доби армія країни-агресора била по населених пунктах Херсонщини з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, БпЛА, а також завдала ракетного удару. Поліція фіксує наслідки ворожих атак.

Від обстрілів окупаційної армії потерпали Херсон, Антонівка, Придніпровське, Станіслав, Велетенське, Садове, Кізомис, Чорнобаївка, Берислав, Нововоронцовка, Червоний Маяк, Гаврилівка, Хрещенівка, Томарине та Новогреднєве, повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Поліція зафіксувала пошкодження 44 об’єктів: багатоквартирного та 24 приватних будинків, 12 цивільних автомобілів, службового автомобіля поліції, газопроводів, будівлі амбулаторії, парковки та обладнання мобільного зв’язку.

Окупанти завдали артилерійського удару по Станіславу. Унаслідок цього отримала поранення 53-річна жінка, яка під час атаки перебувала на вулиці. У неї – вибухова травма й контузія. Також пошкоджено будівлю амбулаторії та 3 будинки.

FPV-дроном росіяни вдарили по Велетенському. Унаслідок удару пошкоджено службовий автомобіль поліції – правоохоронці, на щастя, не постраждали. Селище потерпало й від артилерійського обстрілу, снарядами пошкоджено 2 житлові будинки.

Також дронами типу FPV окупанти били по Нововоронцовці, Бериславу, Хрещенівці та прибережній зоні Херсона, там пошкоджено автомобіль.

У Бериславі російські військові скинули вибухівку з безпілотника на автомобіль, яким доставляли гуманітарну допомогу місцевим жителям. У результаті удару транспортний засіб зазнав пошкоджень, люди, на щастя, не постраждали.

Із реактивних систем залпового вогню російські війська обстрілювали Томарине – на щастя, обійшлося без постраждалих.

Ворог скинув вибухівку з дрона на Кізомис. Внаслідок удару уламкове поранення руки отримав 83-річний місцевий житель, зазнав пошкоджень автомобіль.

В Антонівці росіяни скинули атакували з БпЛА на цивільний автомобіль. Постраждали двоє людей: 66-річний чоловік отримав вибухову травму та проникаюче уламкове поранення живота, у 62-річної жінки вибухова травма та множинні уламкові поранення різних частин тіла. Обоє поранені перебувають у тяжкому стані.

За медичною допомогою звернулася 63-річна жителька Понятівки, яка 8 вересня потрапила під обстріл російських військових. Жінка отримала мінно-вибухову травму й вогнепальну рану передпліччя.

Вдень російські війська атакували з дрона територію лікарні в Дніпровському районі Херсона. Постраждала 25-річна медсестра – у неї вибухова травма та уламкове поранення стегна. Будівля медзакладу вся посічена уламками російських снарядів, лікарі працюють під звуки вибухів.

Упродовж доби росіяни скидали на житлові квартали Дніпровського району вибухівки з БпЛА, пошкоджень зазнали 3 приватні будинки та 4 автомобілі.

Під артилерійським вогнем ворога перебував приватний сектор у Корабельному районі міста. Снарядами пошкоджено 4 приватні будинки, автомобіль та газопроводи.

Із артилерії окупанти гатили й по мікрорайону Шуменський – там пошкоджено багатоквартирний будинок, територію дитсадка, 3 автомобілі та парковку.

На знімках: наслідки ворожих обстрілів Херсонщини за минулу добу. Фото: фейсбук/Поліція Херсонської області

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів