Яку сумму витратять на пільгове харчування для безпритульних

Автор: Дарья Мельник 12 Мар. 2019 16:20

На жаль, кількість громадян найбільш соціально незахищеної категорії та осіб без постійного місця проживання щороку збільшується. Аби хоча б якось допомогти мешканцям міста, у Херсоні була створена комплексна програма «Соціальний захист». Більш детально про напрямки програми розповіла журналісту інтернет-видання «Гривна» начальник управління соціальної політики Олена Рузгіс.

«Вперше програму обговорили та затвердили у 2005, тобто 14 років тому. Відтоді щорічно у міському бюджеті передбачаються кошти на виконання заходів, які були затверджені у рамках програми. Одним з основних заходів вважається безкоштовне гаряче харчування»,- зазначила Олена В'ячеславівна

Так, протягом 2018 року щоденно у робочі дні у приміщені їдальні, яка розташована за адресою: вул.Перекопська, 166 гаряче харчування отримували в середньому 40 мешканців міста, які відносяться до вищевказаної категорії населення. На зазначені цілі торік було використано понад 279 тис. гривень.

Окрім цього, щорічно взимку за умови значного погіршення погодних умов у місті розгортаються мобільні пункти обігріву. Цієї зими було відкрито всього два: вул. Вишнева, 12 і проспект Святих Кирила та Мефодія, 16-а.

З міського бюджету 2019 року планують виділити значну суму у розмірі 347 тисяч гривень на допомогу й безкоштовне харчування.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів