Березнева програма Херсонського обласного театру ім.Куліша

Автор: Дарья Мельник 25 Февр. 2019 16:58

Херсонський обласний академічно-драматичний театр ім.Куліша готовий приємно вражати та дивувати гостей. Весняний репертуар театру відкриватимуть моновистави «Get happy», «Лицар храму» та «Мрія».Не обійдеться і без комедій, які подарують заряд позитиву на весь тиждень:

- 3 березня - музична майже комедія «Місто щасливих людей»;
- 15 березня - музична комедія «За двома зайцями»;
- 17 березня - музична комедія «Зірка кохання»;
- 31 березня - музична комедія «Джаз і дівчата».

Початок комедій о 18:00.

З 6 по 10 березня очікується прем'єра музично-романтичного детективу «8-ме диво світу». Так, у театрі зберуться детективи та розвідники усіх часів і народів. Пошуком ідеальної жінки займуться кращі із кращих: Шерлок Холмс, доктор Ватсон, Джеймс Бонд та козаки.

20 березня у театрі-кафе відбудеться театралізована музична програма «Коктейль для гурманів». Херсонців очікує неймовірне поєднання оркестру та балету, коктейлю та музики.

Окрім місцевих акторів на головній сцені виступатимуть представники Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, які презентують дві нові вистави «Дванадцята ніч» (21 березня) та «Тев’є молочник» (22 березня).

29 та 30 березня відбудеться довгоочікуваний бенефіс народного артиста України Олександра Книги під назвою «Містер Театр».
Багацько сюрпризів артисти підготували не лише для дорослих, а й для дітей. Вже 3 та 31 березня о 12:00 у театрі-кафе «оживуть» герої відомої та улюбленої казки «Коза-дереза». Також 10 березня народний дитячий театр «Арт-Ідея» запрошує юних херсонців на музичну виставу в одну дію «Аліса та її день народження». Музичний супровід та неперевершена хореографія вразить кожного.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів