Велична історія та кохання: херсонців запрошують на показ вистави "Віденська кава"

Автор: Дарья Мельник 11 Октября 2019 18:00

12 жовтня у Херсонському обласному палаці молоді відбудеться показ вистави під назвою «Віденська кава». На сцені культурного закладу для херсонської публіки виступатимуть актори «Маріїнського театру».

Перед глядачами розкриється велика панорама ХХ століття й кілька людських портретів у дії, які демонструють абсурдність ходу історії, епохальних поворотів. Це важлива проекція на сучасне і майбутнє, час, коли диктатори і шизофреніки дихають у спину і продовжують збиратися за кавою.

П’єса є не лише майстерно виписаним зразком політичної провокації, але й тестом на знання історії і психології людини. Ідеальне поєднання комічного і трагічного, грайливого і серйозного, зрозумілого і бентежного. Опісля не стоятиме крапка — лише безліч знаків питання, тому «Віденська вистава» приречена вгрузнути в пам’ять. Шок, провокація на злобу дня і кава, що розігріває мізки — те, на що спраглий сучасний глядач.

Гра акторів занурить херсонців у любовний п'ятикутник - Сталін, Гітлер, Троцький, Фройд і таємнича жінка. Вони зустрінуться разом у віденській кав'ярні напередодні Першої світової війни, ще не знаючи, що їх очікує через декілька років.

Сценаристом вистави виступає Дмитро Корчинський, а режисером – усім відомий Ігор Марусяк.

Долучайтеся до перегляду та погляньте на історичні події зовсім з іншого боку. Початок вистави о 18:00. Придбати квитки ви можете за посиланням

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів