У Новій Каховці затримали чоловіка, який пограбував двох студентів

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Февр. 2019 08:15

Працівники Новокаховського відділу поліції затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні розбійного нападу на двох 18-річних студентів з Чаплинського району. Вчора вночі хлопці приїхали розважитись в місто Нова Каховка. Біля магазину до них підійшов невідомий, став погрожувати предметом, схожим на пістолет, і наказав віддати гроші. Готівки у студентів не було, тож зловмисник підвів їх до банкомата, де з картки зняв майже 40 тисяч гривень. Нападник забрав у хлопця документи, банківську картку та мобільний телефон.

У одного з потерпілих залишилося 500 гривень, тож студенти на таксі змогли повернутися додому, після чого звернулися у поліцію. Як повідомив начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, упродовж кількох годин оперативники встановили особу підозрюваного, який наразі перебуває на умовному терміні покарання за скоєння ДТП. Підозрюваному 30 років і його виявили у квартирі співмешканки. Поліцейські вилучили у нього документи та банківську картку заявника. Гроші він встиг витратити: віддав борги, кілька тисяч гривень дав співмешканці й своїй матері на оплату комунальних послуг та купівлю продуктів харчування.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 ККУ «Розбій. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів